Search

  • No products in the cart.

Retourneren

Helaas kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Uiteraard kun je jouw bestelling retourneren, maar lees wel even de voorwaarden voordat je dit doet.

+ - Wanneer mag ik een item retourneren?

Tot 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Zorg ervoor dat het item zich in originele staat bevindt inclusief labels en verpakking, anders kunnen wij deze helaas niet terugnemen. In de volledige beschrijving van ieder product kun je vinden of je het item wel of niet mag retourneren.

Wij nemen geen producten retour die onvolledig zijn, gedragen en/of gebruikt zijn, in de sale zijn gekocht of beschadigd zijn.

+ - Hoe kan ik een item retourneren?

Verpak het item dat je wilt retourneren samen met het retourformulier (print) en doe deze op de bus naar het volgende adres:

Susan
Brouwersbos 54
5432 BD, Cuijk

+ - Hoe kan ik een item ruilen?

Heb je een artikel besteld maar wil je toch liever een andere uitvoering? Dan kun je jouw artikel retourneren zoals hierboven omschreven en vervolgens het gewenste artikel bestellen.

+ - Geld terug en eventuele retour kosten

Wil je een item retourneren omdat wij een fout hebben gemaakt? Onze excuses hiervoor. De kosten die aan deze retour verbonden zijn, zullen wij op ons nemen. Is dit niet het geval? Dan zijn de kosten voor het retourneren van producten voor de koper.

Na ontvangst van de retourzending storten wij het geld zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee door de koper betaald is. Dit duurt maximaal 10 werkdagen.

Wanneer je een item koopt dat later in de sale is, kunnen wij het verschil niet met terugwerkende kracht verrekenen.

You don't have permission to register
nl_NL
en_GB nl_NL
X