Search

  • No products in the cart.

FAQ

+ - Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Je kunt in de webshop betalen door middel van PayPal en directe bankoverschrijving.

+ - Wat zijn de verzendkosten?

Wanner je bij ons een bestelling plaatst, vragen wij om een bijdrage voor het bekostigen van de verzendkosten. Deze zijn afhankelijk van het gewicht van jouw bestelling. Meer informatie over het verzenden van jouw bestelling vind je op de pagina ‘verzenden’.

+ - Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Afhankelijk van of de voorraad van jouw bestelling zich in Nederland of Korea bevindt, worden jouw items verzonden via PostNL of Korea Post. Meer informatie over het verzenden van jouw bestelling vind je op de pagina ‘verzenden’.

+ - Kan ik mijn bestelling volgen?

Momenteel is het nog niet mogelijk je bestelling te volgen.

+ - Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Oei, wat vervelend dat wij een fout gemaakt hebben! Onze excuses hiervoor. Uiteraard willen we je graag helpen zodat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Neem hiervoor contact met ons op via contact@seoulstyle.nl.

+ - Hoe kan ik een artikel omruilen?

Helaas is het niet mogelijk een artikel om te ruilen voor een ander artikel. Wij raden je aan het artikel dat je niet wilt retour te doen en het gewenste artikel te bestellen.

+ - Hoe kan ik een artikel retourneren?

Het kan gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling, super jammer natuurlijk. Als de producten aan de voorwaarden voldoen, kun je deze retourneren en krijg je jouw geld terug.

Wij raden je aan alle informatie op de pagina ‘retourneren’
te lezen voor het maken van een retour.

+ - Ik heb een vraag, maar deze staat hier niet tussen

Als je een vraag hebt over het verzenden en retourneren van producten, raden we je aan eerst de pagina’s ‘verzenden’ en ‘retourneren’ te lezen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.


You don't have permission to register
nl_NL
en_GB nl_NL
X